Vergunningen

Hieronder vind u welke schriftelijke vergunningen wij uitgeven:

Vispas

Met deze pas kunt u in geheel Schiedam vissen en in de wateren die in de lijst van viswateren staan.

Contributie 2016 senior leden (ouder dan 14 jaar*) € 32,-
Contributie 2016 jeugd leden (jonger dan 14 jaar*) € 13,00,-
Let op: Nieuwe leden betalen € 6,00,- administratiekosten

Dagvergunning

Met deze vergunning kunt u op de dag van aankoop vissen tot 24:00 uur. Wilt u de dag na de aanschaf van de vergunning vanaf 0:00 uur door vissen dan heeft u een 2e dagvergunning voor die datum nodig.

Derde hengel vergunning

Met deze vergunning mag u alleen in Schiedam in bepaalde wateren vissen met 3 hengels.

Kosten: € 25,00,

Regels uitgifte 3 hengel vergunning

Deze regels zijn van kracht ingaande het jaar 2007 en de daarop volgende jaren.
In verband met het vervallen van de Grote Visakte met ingang van het jaar 2007 is de prijs voor de vergunning voor het vissen met maximaal drie hengels, hierna te noemen vergunning, vast gesteld op Zie tarievenblad.

Met ingang van 2017 start er een proef waarbij iedereen die lid is van Hsv Schiedam & Omstreken een 3e hengel vergunning aan kan vragen..

Elk jaar jaar zullen wij evalueren hoe het is gegaan en zullen wij beslissen of wij de regels rond de 3e hengel vergunning laten zoals ze nu zijn of dat er aanpassingen moeten worden doorgevoerd. Dit zal dan hier op de website aangegeven worden.